Elérhetőség | Mobil: (+36) 30 400 2862 | E-mail: a.wargha@gmail.com
 Bemutatkozás  Szolgáltatások  Referencia  Galéria  Stíluskereső  Sz. Wargha Andrea - Szawa.hu
Otthon az a hely
- ahova jó megérkezni,
- ahonnan jó elindulni,
- ahol megpihenhetünk, feltölt- ahova elvonulunk, gondolatainkba mélyedünk
- ahol barátokat fogadunk, bulikat tartunk
- életterünk: örömeink, bánatunk helyszíne
- ami összetéveszthetetlenül a miénk, hiszen rólunk szól

"Mindenütt jó, de legjobb otthon!"
Bemutatkozás
Bemutatkozás
Kategória: Bemutatkozás | Dátum: 2011-11-22 15:00:29

Munkám, a lakberendezés, a lehető legszebb és legizgalmasabb feladat: harmonikus otthont teremteni, magvalósítani álmait azoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal. 

Büszkén mondhatom el, hogy 2010-ben első helyezést értem az év fürdőszobájára kiírt pályázatban. Nyertes pályamunkámat itt nézheti meg.

Talán a legfontosabb, hogy áttértem a  számítógépes tervezésre, így a térben járkálva láthatja ügyfelem, hogy milyen lesz a megálmodott lakás. A döntéseket 3D-s látványképek segítik, melyeket az Archline programmal készítek. A program használatát, azon belül a fürdőtervezést workshop keretében oktatom a kifejlesztő cég felkérésre.

Lakberendezői tanulmányaimat az Art Veresegyházi Oktatási stúdióban végeztem: www.lakbersuli.hu


Minden stílusban szívesen tervezek.Terveztem már neoreneszánsz szalontól kezdve, klasszikus polgári otthonon és mediterrán családi házon át, minimál lakásig sokféle stílusban. Munkáimból ízelítőt a referenciáim között és a galériában talál.

Hiszem, hogy egy jó lakberendező nem csak a neki tetsző stílusban tud tervezni. Pont azért van szüksége hatalmas empatikus készségre, hogy ráérezzen, milyen otthonra vágyik a megrendelő. A lakberendezés egy kicsit olyan , mint a színész munkája, mikor mindig más bőrébe bújik. Pont ettől olyan szép és változatos a lakberendező munkája. Azért a lakberendezőre jellemző kézjegy valahogy minden lakáson érződik.

Vállalom lakások, családi házak, üzletek, éttermek, irodák berendezésének tervezését, a beszerzések bonyolítását, a kivitelezési gondokat is megoldom. Persze gyakran keresnek meg kisebb, lakberendezési részfeladatokkal is, ezeket is örömmel vállalom. A lakberendezői szolgáltatásokról részletesebben a szolgáltatások menüpont alatt olvashatnak.

Igény esetén megbízható kivitelezőket tudok ajánlani,  illetve bonyolítom a   beszerzéseket is.

Szeretem azt a pillanatot, amikor a megrendelő válasza az ötleteimre: ez az, erre gondoltam! Öröm, amikor 1-2 hónap múlva elmegyek befotózni a lakást, és látom, hogy igazi meleg otthonná vált, szeretnek benne élni, és mindaz, amit közösen álmodtunk, jól működik.
Munkám alkotó folyamat, melynek során megmutatom a lehetőségeket, formába öntöm az elképzeléseket, segítem a megvalósítást.

Vallom, hogy csak szeretettel, odaadással, és nem utolsó sorban alázattal szabad minden feladathoz hozzálátni. Kicsihez és nagyhoz egyaránt.
A lakberendezés a lakberendező feladata. Megálmodja a berendezést. lakberendezni  a legszebb feladat. lakberendezőként dolgozom hosszú évek óta. a lakás berendezése nagyon fontos a hangulatunk szempontjából. lakberendezőt keresni kell személyre szabottan. Lakberendezés egyik fő szempontja a lakás berendezésének megálmodása. 3D számítógépes látványtervek megmutatják a lakás berendezésének lehetőségeit. 3D öröm látni, milyen lesz. fotórealisztikus látványképek segítik a megértést. 3d látványterv a legérthetőbb forma.


 

Bemutatkozás Szolgáltatások Referencia Galéria Stíluskereső
Szawa - www.szawa.hu, Sz. Wargha Andrea - Lakberendező | Kiemelt partnerünk: ajtohaz.hu, dekora.hu
Minden jog fenntartva (2007 - 2019)