Elérhetőség | Mobil: (+36) 30 400 2862 | E-mail: a.wargha@gmail.com
 Bemutatkozás  Szolgáltatások  Referencia  Galéria  Stíluskereső  Sz. Wargha Andrea - Szawa.hu
Otthon az a hely
- ahova jó megérkezni,
- ahonnan jó elindulni,
- ahol megpihenhetünk, feltölt- ahova elvonulunk, gondolatainkba mélyedünk
- ahol barátokat fogadunk, bulikat tartunk
- életterünk: örömeink, bánatunk helyszíne
- ami összetéveszthetetlenül a miénk, hiszen rólunk szól

"Mindenütt jó, de legjobb otthon!"
Eszmefuttatás a stílusokról
Kategória: Stíluskereső | Dátum: 2009-07-28 17:16:46

A stílus számtalan formában jelentkezhet, az egyéni stílus az évek során átalakul.
Tudatosan kell ízlésünket formálnunk,
nyitottá kell tennünk magunkat az újra.


Vannak dolgok, amiket ismerni kell ahhoz, hogy megszeressük; másokat előbb szeretni kell, hogy képesek legyünk megismerni. Ki - ki eldöntheti, hogy lakásának berendezési tárgyaihoz miként viszonyul.
Tartozunk magunknak annyival, hogy soha nem tagadjuk meg valódi énünket. Vállaljuk bátran a bennünk rejlő dolgokat - még akkor is, ha azok szokatlanok vagy furcsák. Ha kialakítottunk egy bizonyos életvitelt, egyéni stílust, soha ne tagadjuk meg azt mások kedvéért.

Ezzel szemben a változás jó, ettől nem kell félnünk. Az idő múlásával ízlésünk, stílusunk is megváltozik. Ez egyre érettebbé, kifinomultabbá teheti egyéniségünket.
Soha ne válasszunk egyetlen darabot sem csak azért, mert a barátainknak, szomszédunknak is olyan van. Negatívan hat önbizalmunkra a megfelelési vágy. Ne akarjunk senkinek sem "tetszeni".
A lakberendezés szabályainak sem kell mindig megfelelni, ne engedjük, hogy az diktáljon otthonunk kialakítása során! Senki sem mondhatja meg, hogy mi tetsszen egyes embereknek.
Ha belépünk lakásunkba és körbenézünk, élvezettel kell tekintenünk arra, amit létrehoztunk. Másképp csak egy lakás lesz számunkra is, és nem fogjuk igazi otthonunknak érezni.

A mindenfelől érkező, őrült gyorsasággal változó képek aggasztóak lehetnek: azt gondoljuk végre sikerült megteremtenünk a megfelelő látszatot, és aztán hirtelen minden megváltozik. Mégse higgyük, hogy divatjamúltak lennénk! Ha nekünk tetszik, boldogak vagyunk az általunk kialakított környezetben, vállaljuk! Otthonunkat néhány új darabbal és ötlettel folyamatosan újíthatjuk anélkül, hogy egyediségét, hangulatát elveszítené.

Az a legfontosabb, hogy hogyan élünk a rendelkezésünkre álló térben, hogyan használjuk ki adottságait.
Az ember jelleméből kifolyólag nem tudja mindig azonnal eldönteni, hogy mit szeretne. Ehhez időre van szükség - de miközben erre törekszünk, körülöttünk minden folyamatosan változik. (Valószínűleg mindenkinek van olyan ruhája, vagy lakberendezési tárgya, aminek kapcsán értetlen, és kérdi önmagát: "Ezt hogy vehettem meg!?". Ez a fejlődés, a változás - ami nem rossz,- de ha valaki más akarunk lenni, elveszíthetjük önmagunkat. Kényelemből, félelemből soha ne vágyjunk arra, hogy olyanok legyünk, mint a környezetünkben élők - ez megfakítja egyéni csillogásunkat, "egyek" leszünk a sok közül.

A stílus számtalan formában jelentkezhet, az egyéni stílus az évek során átalakul.

A legfontosabb, amit saját életünkön keresztül megtapasztalunk, döntéseink mindig legyenek sajátjaink. Otthonunkat ne a barátainknak, saját magunknak rendezzük be. Mindannyian egyediségre törekszünk, ez a köztünk lévő különbség teszi csodálatosan színessé a világot.

Bemutatkozás Szolgáltatások Referencia Galéria Stíluskereső
Szawa - www.szawa.hu, Sz. Wargha Andrea - Lakberendező | Kiemelt partnerünk: ajtohaz.hu, dekora.hu
Minden jog fenntartva (2007 - 2019)