Elérhetőség | Mobil: (+36) 30 400 2862 | E-mail: a.wargha@gmail.com
 Bemutatkozás  Szolgáltatások  Referencia  Galéria  Stíluskereső  Sz. Wargha Andrea - Szawa.hu
Otthon az a hely
- ahova jó megérkezni,
- ahonnan jó elindulni,
- ahol megpihenhetünk, feltölt- ahova elvonulunk, gondolatainkba mélyedünk
- ahol barátokat fogadunk, bulikat tartunk
- életterünk: örömeink, bánatunk helyszíne
- ami összetéveszthetetlenül a miénk, hiszen rólunk szól

"Mindenütt jó, de legjobb otthon!"
Referencia
Ügyfeleim írták
Kategória: Referncia, publikációk | Dátum: 2013-10-22 07:21:28
Ügyfeleim visszajelzései, véleménye természetesen név nélkül.

Sajnos csak most jutottam el odáig, hogy részletesebb visszajelzést adjak a tervek átnézése után!

Mind a páromnak és nekem, mind a szüleimnek nagyon tetszenek a tervei! Rengeteg részletre csodálkoztunk rá, ami amellett, hogy igazán praktikusan használható tereket teremtett, igazi dísze is lesz a lakásnak, és a meghitt hangulatát még jobban fokozza!

Személy szerint én azon lepődtem meg a legjobban, hogy roppant kifinomult empátiával nem csak tökéletesen megértette, hogy mit szeretnék, de messze túlszárnyalta azokat a képeket, amiket magamban dédelgettem!

Az otthonától pedig el voltunk ragadtatva mindketten, ezt külön szeretném, ha tudná!


 

Mi is szeretnénk megköszönni a sok önzetlen segítséget, a hatalmas szakmai tudást és mindent, amit Te adtál nekünk. Nagyon jól érezzük magunkat a felújított otthonunkban, minden olyan szép és hangulatos lett, és erre a nyugalom szigetére nagy szükségünk volt már ebben a rohanó világban!

Külön meg szeretném említeni, hogy mennyire megszerettelek, és úgy érzem, hogy egy jó Baráttal több lett az Életemben :-) Köszönöm!

 

Röviden: nagyon szuper! Hosszan is.... A szekrények elegek, még nem is tudtuk tele rakni, van még tér a bővülése. A könyvek, ruhák jól elférnek, mindennek megvan a helye, sőt végső helye van. Az emeleti folyosó lakótér lett, megszűnt az a "hideg folyosó" érzet, az lett a "könyvtárszoba". A nappali fényei klasszak, minden élethelyzethez külön kapcsoló és külön fénykompozíció. Az étkező is megtalálta funkcióját, de nagyon szeretjük a konyhai asztalt is. A lenti szobában pedig végre megszűnt a rendetlenség. Ja, és az egységesség és a színek melegsége egészen kuckóssá tette a házat. Jó hazajönni... :)

Hát büszke is lehetsz, szerintem is gyönyörű. Imádom.

És köszönöm! :-)

 Na, erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy neked biztosan lesz jó ötleted. :-)

Szuper vagy!

 

Köszönjük!
Andrea, jó volt veled dolgozni!
További sok sikert kívánok a munkádban és a családi életben is!

Üdv'

 

Az építőmérnők barátnőm számolta ezt ki és nagyon meg volt elégedve a terveiddel, azt mondta nem is hitte volna, hogy ilyet ki lehet hozni a házból. Egyébként Ő is azt a tervet választotta volna, amit mi! 

 

Tegnap este próbáltuk összeszámolni, mibe is került ill. fog kerülni a kisszoba berendezése. Aztán az összeszámlálásnál természetesen a Te munkabéred is szóba került. A férjem megjegyezte, hogy erre aztán egyáltalán nem sajnálja, mert nagyon bejött a Veled való eddigi a közös munka. Szerintem most kezdi látni a végét. Mondtam én azzal tisztában voltam, hogy nekem ide segítség szükséges, mert nagyon sok mindent akartam ettől a kicsi helyiségtől és én erre egyedül képtelen lettem volna ilyen szinten és minőségben.

Na, mindent köszönünk!Kapcsolódó anyagok:

tets [ php, 23kbyte, 23316byte ]
Bemutatkozás Szolgáltatások Referencia Galéria Stíluskereső
Szawa - www.szawa.hu, Sz. Wargha Andrea - Lakberendező | Kiemelt partnerünk: ajtohaz.hu, dekora.hu
Minden jog fenntartva (2007 - 2019)