Elérhetőség | Mobil: (+36) 30 400 2862 | E-mail: a.wargha@gmail.com
 Bemutatkozás  Szolgáltatások  Referencia  Galéria  Stíluskereső  Sz. Wargha Andrea - Szawa.hu
Otthon az a hely
- ahova jó megérkezni,
- ahonnan jó elindulni,
- ahol megpihenhetünk, feltölt- ahova elvonulunk, gondolatainkba mélyedünk
- ahol barátokat fogadunk, bulikat tartunk
- életterünk: örömeink, bánatunk helyszíne
- ami összetéveszthetetlenül a miénk, hiszen rólunk szól

"Mindenütt jó, de legjobb otthon!"
Szolgáltatások
Árak, honorárium
Kategória: Szolgáltatások | Dátum: 2011-10-09 18:11:30
Az ár kialakítása az adott feladattól függ. Mint a szolgáltatásoknál (link) látható, ez igen sokrétű lehet. Tehát a lakberendezési feladat részletes ismerete nélkül nem lehet a lakberendezői honoráriumot meghatározni.

Első alkalommal teljesen ingyen felkeresem, hogy átbeszéljük a feladatokat, és megismerkedjünk. Hiszen ez egy kölcsönös szimpátián alapuló munka. Ezután tudok Önnek pontos árajánlatot adni. Minden esetben a lakberendező és között az adott feladatra születik egy egyedi megállapodás.

Megéri lakberendezőt megbízni? Eddigi tapasztalataim szerint igen. Rengeteg időt, energiát spórol meg Önnek. A rossz, átgondolatlan döntések kiküszöbölésével, a lelőhelyek, ideális megoldások alapos ismeretével akár pénzben is mérhető a megtakarítás

Csak egy példa eddigi munkáim közül, hogy pénzben is mérhető a lakberendező haszna:

Igen neves cég kivitelezésében készült új építésű társasházi lakás első megtekintésekor az építkezési időszakban, pár perc alatt kiderítettem, hogy a lakás lényegesen kisebb a szerződésben és tervben szereplő méretnél. Mivel egyik oldalán végig 30 cm-el rövidebb a lakás. Ez már 3-4 négyzetmétert jelentett alapterületben. Megjegyzem, hogy azon az emeleten ez az összes lakásra igaz volt. Nem kell részleteznem, hogy a jelenlegi négyzetméter áraknál ez mit jelent, mennyivel lett volna „becsapva” a vevő.
Lakberendezői feladat a lakás berendezésének megálmodása, 3D látványterveken keresztül megmutatni az elképzeléseket. A lakberendezés összetett feladat, a lakberendezőnek sokféle képességgel kell rendelkeznie. Lakberendezőként elmondhatom, hogy nagyon szép lakberendezési feladatok találtak meg eddig.

Bemutatkozás Szolgáltatások Referencia Galéria Stíluskereső
Szawa - www.szawa.hu, Sz. Wargha Andrea - Lakberendező | Kiemelt partnerünk: ajtohaz.hu, dekora.hu
Minden jog fenntartva (2007 - 2019)